Јанковић на мети Јувентуса

34

Некадашњи првотимац Црвене звезде Бошко Јанковић налази се на мети Јувентуса. Фудбалер Палерма у финишу сезоне пружа добре партије и спомиње се као кандидат за да у Торину наследи Павела Недведа који је на прагу пензије.

– Овде ме стално запиткују око преласка у Јувентус, али их све подсећам да имам уговор са Палермом на још четири године. Све сам сазнао из штампе, мада признајем волео бих да после Палерма наставим и останем у Италији. Изборио сам се за место у стартној постави, стекао сам сигурност, форма је у успону, што је скренуло пажњу навијача и медија. Па и заинтересованих клубова – прича Јанковић.

Репрезентативац Србије имао је малу минутажу код претходног тренера Гвидолина:
– Дуго сам чекао шансу, у том периоду размишљао сам да напустим Сицилију. Ипак, све се окренуло и сада желим да до краја сезоне постигнем још неки погодак. Зимус сам могао да одем на позајмицу у Парму, али је све стопирало руководство клуба, баш као што је одбијена и Рома.

Бошку се ипак не жури из Палерма:
– Овде су услови одлични, прошао сам период адаптације и мислим да долази моје време на Сицилији – закључио је Јанковић.

Претходни текстТроицки на прагу клуба 100
Следећи текстЗвезда има потенцијал