Доктори кроје тим

19

Кошаркаши Црвене звезде у среду од 20 часова у дворани Пионир дочекују екипу Војводине у утакмици седмог кола Свислајон кошаркашке Суперлиге Србије. Новосађани у овом тренутку деле прву позицију са београдским црвено-белима на табели Суперлиге. Биће то трећи овосезонски дуел два тима која носе црвено-беле дресове, а Црвена звезда је у оба досадашња сусрета у НЛБ лиги била успешнија.
 

“Опет ће нам доктори кројити тим. У зависности од вечерашњег тренинга, знаћемо у каквом ћемо саставу наступити у дуелу против Војводине. Поред ровитих Милошевића и Александрова, проблем са повредама имају Раичевић (око), Драгићевић (колено) и Бакић (зглоб). Ипак, ми смо Црвена звезда и подразумева се да у свакој утакмици идемо на победу. Војводина је тим за респект. Иако су изгубили неколико играча током сезоне, успели су да се консолидују. Играју лепу кошарку и мислим да ће бити изузетно добра представа”, рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде Милан Шкобаљ.
 
Црвена звезда и Војводина одиграли су до сада укупно 44 утакмице – Београдјани су славили 35 пута, а Новосадјани су били бољи у девет дуела. У првенству су се састали 32 пута, а тим са Малог Калемегдана остварио је 25 победе. У плеј-офу играна су три меча и Звезда има скор 2-1, док су у Купу Новосадјани једанпут тријумфовали у укупно пет утакмица. У регионалном шампионату одиграна су четири сусрета.
 
Улазнице за овај дуел продаваће се на благајни хале “Пионир” од 14 часова до почетка утакмице по цени од 100 динара трибине.

Претходни текстДва злата за Беђика
Следећи текстПротив лидера у Шумицама