Борба до самог краја

28

Изабраници Жељка Булатовића у прва два меча у финалу плеј офа нису успели да на гостујућем терену савладају Раднички. Екипе се селе у Београд где ће се 1. маја одиграти трећимеч. Пре два месеца Крагујевчани су успели да донесу свом тиму први трофеј у историји, Куп Србије, а сада су на добром путу да освоје и други. Стекли су велику предност од 2:0. Црвено бели момци сада имају велики задатак да савладају Крагујевчане и тиме остану у борби за титилу.  

„Имали смо доста грешака, што нас је коштало поена. Нисмо били убедљиви ни у једном сегменту игре. Надам се много бољој игри у трећем мечу и победи. Нећемо се тако лако предати“, истакао је  Томислав Докић.

Стратег црвено белих Жељко Булатовић је пре пет година освојио титулу првака државе, сигурно је да се са Звездом неће лако предати.
„Очекује нас тежак задатак. И друга утакмица се није много разликовала од прве. Било је доста грешака. После лошег старата, били смо бољи у другом сету, али када се ломио сет, почели смо да правимо грешке. То се све да справити, а нама не пада на памет да се одрекнемо титуле и борићемо се до краја“, додао је Булатовић.

Трећи меч се игра у четвртак 1. маја од 16:30 часова у спортском центру „Шумице“.

Претходни текстТренинзима до победе
Следећи текстЗгуснут распоред