Три бода императив

34

Александар Јанковић изјавио је да фудбалери Црвене звезде немају право на грешку у данашњем мечу (16.00) са чачанским Борцем и да је императив овајање три бода!
 
– Очекује нас традиционално тешко гостовање у Чачку, против Борца који уме да игра са Звездом. Ближи се крај првенства и немамо више простора за калкулације. На утакмици против Војводине показали смо да се налазимо у добром периоду и имамо доста самопуздања. Верујем да смо способни да дођемо до три бода  – рекао је Јанковић.

Тренер црвено-белих је истакао да је данашњи ривал квалитетан са неколико искусних играча и веома добрим тренером:
– Веома ценим тренера Милована Рајевца, чије екипе су увек имале препознатљив стил игре. Борац има неколико бивших интернационалаца и то је тим који уме да игра на резултат.

Стратег Звезде рекао је да разуме одлуку навијача Звезде, који неће организовано путовати у Чачак јер се меч игра дан пред Ускрс:
– Они су до сада много пута показали колико нам значе. Разумем њихову одлуку, али ћемо се потрудити да из Чачка донесемо три бода и да у среду против Чукаричког са навијачима покушамо да дођемо до нове победе.

Јанковић је додао да за сутрашњи меч неће моћи да рачуна на суспендованог Николу Трајковића, а под знаком питања је и играње Ненада Милијаша због проблема са препонама и голмана Ивана Ранђеловића који је био болестан.

Претходни текстВисоки циљеви
Следећи текстПеровић остаје у Базелу