Утакмица за заборав

27

Одбојкашице Црвене звезде нису успеле ни у другој утакмици финалне серије плеј-офа да савладају свог вечитог ривала Поштар 064.

Победом над црвено белим девојкама Поштар сада има две меч лопте пред освајање трофеја. Екипа Дарка Закоча је показала знатно убедљивију партију наго у првој утакмици. За само 73 минута игре успеле су да добију утакмицу резултатом 3:0. Осим у првом сету када је било неизвесно, у другом и трећем сету домаћа екипа остварила је потпуну доминацију на паркету. Наше даме су имале јако лош сервис и пријем што је доста утицало на резултат. Црвене одбојкашице као да нису биле у свом елементу и никакао нису успеле да пронађу прави пут како би лопта пала у терен Поштарки.

„Мислим да постоји психичка баријера код девојака, и да пре свега играчице треба да се замисле. Нико никада није вршио притисак на њих да морају нешто да ураде. О нашој игри стварно немам шта да кажем. Лоше смо одиграли, нисмо успели ништа да решимо. Ово је утакмица за заборав. Покушаћу да припремим екипу за наредну утакмицу.“, рекао је видно разочаран тренер црвено белих девојака Ратко Павличевић.

 У суботу од 19:30 часова наше девојке играју на домаћем терену у „Шумицама“. Овај меч је од великог значаја. Или ће Поштар са две меч лопте предности, однети трофеј, или ће наше девојке успети да смање преднос и остану у игри.

„Даћемо све од себе. Ово нисмо биле ми. Можемо ми много боље. Ова трећа утакмица нам је од великог значаја, и све зависи од нас, само се једном игра финале“, додала је Јелена Благојевић, звездина одбојкашица.

Претходни текстКошаркашице боље од Новосађанки
Следећи текстПочиње одбојкашки спектакл