Нови хуманитарни концерт

107

Успех прошлогодишњег хуманитарног концерта на северној трибини Звездине Маракане, као и недавно одржане манифестације у „Руском дому“ у Београду, у организацији највернијих навијача нашег клуба, навео је наше Делије на идеју да још једном организују хуманитарни концерт, али овога пута са много бољом маркентишком потпором. На првој, од укупно три најављене конференције, у име Делија појавио се Владимир Шавија, који је покушао да анимира јавност да узме учешће у овој хуманитарној акцији.

„Пре свега желим да се захвалим медијима који су показали интересовање да испрате и популаризују ову нашу акцију. Прошлогодишњи концерт је изузетно добро прошао, али ове године желимо да ова хуманитарна акција буде још боља, па зато желим да на време кренемо са медијском промоцијом“, започео је конференцију за штампу, легенда Звездиног „севера“ Владимир Шавија.

Од извођача своје учешће на овој манифестацији је најавило доста музичара, а од најпопуларнијих биће: „Рибља чорба“, „Бајага и инструктори“, „357″, као и „Неверне бебе“, а водитељ програма ће, по традицији, бити глумац и страствени Звездаш Милан Калинић.

Оно што је можда и најважније је да ће се на концерту појавити и добар део са свог богатог репертоара извести дечији ансмбл са Косова и Метохије, „Косовски божури“.

„Истакао бих да нам је вема важна бројност људи на северној трибини. Желимо да буде пуна, и да у свет пренесемо једну позитивну слику српске слоге и заједништва. Такође бих истакао да нам није битна навијачка припадност, и желимо да се тог дана клубаштво остави по страни и да нам на првом месту буде идеја о помоћи српском народу на Косову и Метохији“, наставио је своје излагање Шавија, и додао веома важну ствар:

„Популарном ценом карата од 400 динара желели смо да овај концерт свима буде доступан и да сви који желе да дођу буду мотивисани чињеницом да сав сакупљени новац иде за Рашко-призренску епархију. Тим гестом само настављамо са хуманитарним радом који смо започели пре осам година. Градимо себе као људе и нећемо да станемо“.

На крају конференције за штампу Шавија је изразио захвалност СД Црвена звезда, Маркетинг агенцијама Спортског друштва и Фудбалског клуба, као и свим фирмама које су препознале прави циљ ове хуманитарне акције и од почетка је помажу.

Претходни текстПочиње одбојкашки спектакл
Следећи текстЧетверци у Сегедину