Ново ТВ издање Звездине ревије

65

Као и сваког четвртка, и вечерас у уобичајено време – 19.15 часова на „СОС“ каналу, бићете у прилици да гледате својеврсну хронику дешавања у клубовима црвено-беле породице, ТВ емисију „Звездина ревија“.

У вечерашњој, 25. емисији, подсетићемо се како су наши фудбалери, голеадом против Бежаније, смањили предност за Партизаном на три бода и тако се поново укључили у борбу за одбрану титуле.

Подсећамо да је у овом мечу један од четири Звездина поготка постигао и Дејан Миловановић, чиме је на најлепши начин обележио редак јубилеј – 200. утакмицу у црвено-белом дресу. Наравно, вечерас ћемо овим поводом емитовати и разговор са нашим капитеном.

У хроници клубова наше камере су забележиле победу црвено-белих кошаркаша над Хемофармом, а још једном ћемо се подсетити како су наше кошаркашице поражене у финалу Купа Србије од Хемофарма. Били смо и на дербију рукометне Суперлиге где су Перуничић и другови, испрашивши ПКБ, начинили нови корак ка титули.

Вечерас ћемо Вам представити и велику наду нашег џудо клуба Љиљану Савановић, а идемо и у сусрет финалу плеј-офа одбојкашица. Звездашице после другог места у Купу и трећег места у Купу ЦЕВ жарко желе титулу. Већ у суботу креће финална серија са Поштаром, а шта о томе кажу Ивана Нешовић, Јелена Благојевић и Нађа Нинковић – погледајте вечерас.

И, за крај, посебно поглавље у нашој емисији је традиционални избор Спортисте месеца. У марту је, подсећамо, најбоља била наша одбојкашица Нина Росић.

ТВ емисија „Звездина ревија“ – 19.15 часова само на „СОС“ каналу!

Претходни текстУз труд можемо до финала
Следећи текстРекордер и хуманиста