Биће веома напето

26

Одбојкашице Црвене звезде почеле су већ увелико да се припремају за финални обрачун у финалу плеј-офа. Ривал нашим девојкама је већ добро познати противник Поштар 064. После неколико узбудљивих окршаја у Винер штедиша лиги и Купу, Звезда и Поштар ове суботе почињу финалну серију утакмица. Пред нашим девојкама је нови изазов, покушаће да преко шампионки дођу до титуле.

„Јасно је да нам је Поштар највећи противник. Сигурно неће бити ни мало лако, али добро смо се припремиле за предстојећу серију утакмица“, рекла је Нађа Нинковић, звездина одбојкашица.

Ни екипа Поштара се неће тек тако лако упустити у игру са звездашицама, и биће то сигурно дуга серија утакмица.
„Знамо се доста дуго. Обе екипе познају игру свог противника, и биће веома напето. Трудићемо се да не дође до „мајсторице“, али знајући противничку екипу ни то није искључено“, закључила је велика нада звезде Јелена Благојевић.

Капитен црвено-белих девојака Ивана Нешовић, је истакла да иако сада немају салу за тренинге, добро се сналазе и да се то неће одразити на предстојећи меч.
„Вежбамо у „Шумицама“ и  на „Бањици“. Имамо редовне тренинге, и спремне смо да пружимо велики отпор Поштару“, нагласила је Ивана.

Претходни текстЗлатна Јасна
Следећи текстСрамотна одлука судије