Ново ТВ издање Звездине ревије

47

И вечерас, као и сваког четвртка до сада, у 19.15 часова на „СОС каналу“ можете да пратите ново издање ТВ емисије „Звездина ревија“.

Наше камере су биле на 133. вечитом дербију, па смо забележили незадовољство наших фудбалера после поделе бодова у утакмици са Партизаном.

У хроници клубова пренећемо Вам последња дешавања у нашем Кошаркашком и Рукометном клубу, али и приче са шампионима из нашег Боксерског и Кик-бокс клуба.

Наравно, централна тема емисије је тежак ударац који је у суботу 5. априла погодио наше Спортско друштво. У страшном пожару изгорела је наша Спортска дворана, место историјских успеха бројних црвено-белих клубова и спортиста. О будућој санацији и изградњи нове дворане на месту старе говори генерални секретар СД Црвена звезда Иван Тодоров, док директор Рукометног клуба Илија Јовић и генерални секретар Одбојкашког клуба Ана Аврамовић причају и о последицама нестанка хале која је на крају сезоне представљала место на којем су се припремали за поход на титуле.

Ипак, најважније је да су сви у нашем Спортском друштву свесни да само заједно, уз велико залагање и самопрегор, могу у нове победе. И до – нове дворане. Звезда као Феникс…

„Звездина ревија“, четвртак 19.15 часова, само на „СОС“ каналу.

Претходни текстЗавршница Купа
Следећи текстЗвезда узвраћа ударац