Трећи меч за финале

34

Одбојашице Црвене звезде су две утакмице у плеј-офу успеле да савладају свог противника Динамо Азотару резултатима 3:1 и 3:2. Вечерас наше даме очекује трећи, можда и одлучујући меч за улазак у финале где ће се највероватније састати са својим вечитим ривалом екипом Поштара 064, који је на најбољем путу да после само три утакмице против Радничког успе да избори пласман у финале.

Овај пут црвено-беле не играју на свом терену, што ће Панчевкама дати мању предност и веће самопоуздање да можда и могу да победе звездине девојке, које се неће тако лако предати.

„У добром расположењу очекујемо вечерашњи меч у Панчеву. Девојке су здраве и спремне за утакмицу, и без икаквог страха улазимо на гостујући терен“, рекао је тренер црвено-белих, Ратко Павличевић.

Вечерашња утакмица може бити последња у полуфиналној серији.
„Играћемо најбоље што можемо, то би са собом требало да повуче најбољирезултат. Било би добро да завршимо раније, али не дозвољавамо себи да тако размишљамо“, истакао је Павличевић.

Вечерас у спортском центру у Панчеву од 18 часова састају се Динамо Азотара и Црвена звезда да по трећи пут одмере своје снаге.

Претходни текстКуп Србије за кошаркашице
Следећи текстТакмичење без значаја