Подршка ми много значи

35

Павле Нинков ће дуго памтити деби у „вечитом дербију“. Што по испуњењу дечачких снова што по грешци коју је направио у 28. минуту када је дозволио Тошићу да му украде лопту и упосли Жуку који је донео изједначење Партизану (1:1).
– Глупо је да сада причам да ли је било прекршаја или не. Судија га није свирао, а ја сам погрешио. Нисам смео да се упуштам у дриблинг и жао ми је због саиграча, стручног штаба и свих наших навијача што сам баш ја био тај који је утицао на промену резултата -јада се Нинков.

Све до тог минута, спрски репрезентативац је био један од бољих појединаца на терену.
– Партизан никако није успевао да пробије по мојој, десној страни. Кренуо сам у тај дриблинг потпуно мирно, међутим, нисам имао среће и ето баш се поклопило да Тошић директно погоди Жуку, а овај гол. И то на првом дербију – не крије разочарање бивши фудбалер Чукаричког

Нинкову је после утакмице много значила подршка тренера Јанковића и саиграча:
– Сви су ми дали подршки и рекли ми – Не нервирај се биће све у реду. Та подршка ми много значи.

Реми је на крају више одговарао црно-белима који остају са пет бодова разлике:
– Ништа још није изгубљено. Партизан очекује гостовање у Новом Саду, а већ следећи одлазак из Хумске им је дуел са Чукаричким. Боља смо екипа од Партизана, то је дефинитивно јасно, остало је само да побеђујемо и чекамо кикс противника – закључио је Нинков.

Претходни текстДуг пут до трона
Следећи текстИсцрпљујући темпо