Нивеа уз фудбалере

21

Представништво немачке компаније Беиерсдорф у Србији нови је спонзор Фудбалског клуба Црвена звезда. Са својим најпознатијим брендом Нивеом, немачка компањиа је одавно освојила светско тржиште. Сада са великим задовољством истиче почетак сарадње са најтрофејнијим српским фудбалским клубом. Уговор ће бити потписан на годину дана.

„Нивеа је симбол за квалитет и успешност. Црвена звезда жели да сарађује са најбољима. У овом случају изабрали смо партнера који је лидер у својој делатности на светском нивоу. Мало је брендова који имају такву репутацију и снагу као што је Нивеа. За Црвену звезду у овом тренунтку навија 3 милиона људи у Србији, од тога су две трећине мушкарци, једна жене. Сигуран сам да и Нивеа има исто толико потрошача и зато је веома битно да се тако јаки брендови међусобно повезују.“, рекао је Топлица Спасојевић, председник ФК Црвена звезда.

Компанија Беиерсдорф је са брендом Нивеа, европски лидер у области производње козметичких препарата за неговање лепоте и коже.

„Два велика имена од сада наступају заједно. Имамо успешне тимове са великим амбицијама. Победе су увек биле наш приоритет и презадовољни смо почетком сарадње са највећим фудбалским клубом у региону. Црвена звезда није само магнет за фудбалске навијаче, већ и потрошаче. Међусобном подршком можемо до нових успеха. За Црвену звезду то су трофеји, за компанију Беиесдорф потрошачи наших козметичких производа. Све у циљу јачања великих брендова и стварања чврсте сарадње која се неће ограничити само на годину дана.“, изјавио је Петер Коyш, генерални менаџер компаније Беиерсдорф, Београд.

Претходни текстОчекују нас тешки мечеви
Следећи текстИграли срцем, а не главом