Звезда љута на Ђукића

34

Управа и стручни штаб ФК Црвена звезда не крије да су по мало љути на селектора сениорске репрезентације Србије Мирослава Ђукића због односа према играчима најтрофејнијег српског клуба.  Спортски директор црвено-белих Горан Буњевчевић, који је са националним тимом путовао на пријатељски меч у Кијеву, био је разочаран што на делу није видео нашег капитен Дејана Миловановића и Павла Нинкова.

– Очекивао сам да видим капитена Црвене звезде на терену, јер мислим да за њега има места – рекао је Буњевчевић и најавио званично саопштење клуба
Тренер српског шампиона Александар Јанковић је поручио да ће све што има Ђукићи да каже када се буду срели.

Знам да сви очекују моју реакцију и осуду селектора Ђукића, али код нас је нормално да су сви после битке генерали. Наши медији већ после две утакмице пишу свашта о новом селекору и осуђују, што је некако и наш менталитет. Драго ми је да Црвена звезда, после дужег времена, има два репрезентативца, а посебно ми је драго што је Миловановић позван као капитен Звезде и дугогодишњи играч нашег клуба који тренутно игра на високом нивоу. Свој став ћу лично саопштити Мирославу Ђукићу кад се видимо, јер не желим да то овако јавно радим. Испало би непрофесионално, што није мој начин односа са колегама – џентлментски се понео Јанковић.

Претходни текстЈуниори у полуфиналу
Следећи текстРастерећено на Олимпију