Пријатељи ме нису заборавили

76

После саобраћајне несреће код Ахена, на повратку из Белгије кући у Србију, некадашњи голман Црвене звезде и белгијских Андерлехта и Локерена Звонко Милојевић првих 12 дана провео је у клиници у Ахену, да би пре нешто више од два месеца био пребачен у град Лувен, у специјално лечилиште за рехабилитацију „Паленберг“.

Захваљујући љубазности колега из франкфуртских „Вести“ сазнали смо да је нашег Милоја ових дана посетио свештеник из Ахена Славенко Савић, кога је популарни „Ћуран“ весело дочекао. Милоје се много обрадовао поклону – фудбалској лопти са потписима фудбалера екипе „Вук Караџић“ из Ахена, коју је одмах поставио изнад свог узглавља у соби 3114.

„Пријатељи ме нису заборавили, стално зову, обилазе ме, распитују се за моје здравље“, причао је Милојевић оцу Славенку током једночасовне посете. „Наравно, стално је уз мене мој брат Здравко, затим менаџер и пријатељ Дејан Вељковић, а хвала и свима другима који ме у овим тешким данима нису заборавили: Југославу Лазићу и Оливеру Дону (Локерен), Горану Ловреу (Гронинген), садашњем голману Андерлехта Филипу де Вилдеу, Серђу Валтебару (Мускрон), Беснику Хасију, Олегу Јанџуку и Мирсаду Бешлији (Серкл Бриж), Пеђи Филиповићу (Дендер), Ивану Вукомановићу који стално зове из Израела, па Милану Јовановићу (Стандард), Дејану Станковићу и Синиши Михајловићу (Интер), менаџеру Љуби Радановићу из Лијежа, па мом бившем тренеру из Звезде Стеви Остојићу… Извињавам се свакоме кога сам случајно изоставио, јер стварно је много драгих људи који су уз мене…

Иначе, Милојево здравствено стање је врло добро. Расположен је, свакодневно иде на терапије, вежба мишиће… Каже да после вежби осећа грчеве у стомаку и да му ноге трну и да је то – добар знак.

„Остаћу у овом центру за рехабилитацију све док се не опоравим“, рекао је Звонко Милојевић.

Милоје, цело Спортско друштво Црвена звезда је уз тебе!

Претходни текстДва звездаша на јуниорском списку
Следећи текстНема фаворита