Један од стубова екипе

22

Најбољи фудбалер Црвене звезде на старту другог дела сезоне, Дејан Миловановић верује да ће и по повратку публике на трибине наставити са добрм партијама у наставку сезоне. Капитен црвено-белих је на прва три меча у пролећном делу против Борца, Напретка и Партизана чак пет пута тресао противничек мреже.


 
– Добро се осећам, кренуло ми је, а све је плод одлично одрађених припрема – објашњава Миловановић – Раније сам у рад улазио уморан од репрезентативних обавеза, сада сам коначно одрадио све на максималан начин. Један сам од стубова екипе и логично је да се од мене и још неколико старијих играча очекује да повучемо.

Нису се много у звезди обазирали на реми против Баната прошле недеље. Уверени су наши фудбалери да ће имати прилике да до краја сезоне стићи предност Партизана. Први на реду за „поправку“ је ОФК Београдом:
– Не сумњам у успех против “романтичара”. Неочекивано смо кикснули против Баната и знамо да нас у трци за титулу одржавају само три бода.

Миловановић додаје и да бројна писања медија нису покварили одличну атмосферу у екипи:
– Свашта је излазило по новинама и ми играчи смо на то ставили тачку. Тешко је потпуно се искључити кад се пишу глупости. Ми смо и на терену и ван њега представници Црвене звезде и трудимо се да се у свакој ситуацији служимо за пример. О томе више не дискутујемо, посвећени смо фудбалу.

Све су гласније најаве да ће Миловановић због добирих игара бити позван у сениорску репрезентацију за пријатељски меч против Украјине.
– Нисам се чуо са селектором, нити са људима из савеза, али видим да се помиње моје име по новинама. Увек сам имао коректан однос са Ђукићем, он добро познаје моје квалитете. Мислим да сам партијама које пружам у последње време заслужио позив. Има у Црвеној звезди још фудбалера за репрезентацију – поручио је наш капитен.

Претходни текстВредни бодови
Следећи текстСписак јуниорки