Тешко, али успешно

70

Наши рукометаши су у препуној Хали спортова у Александровцу, у којој су Звездини навијачи направили фантастичан амбијент, направили још један корак ка одбрани титуле. Обе екипе су показале одличну игру и велику пожртвованост на терену, али је Црвена звезда заслужено славила победу над домаћом екипом Жупе – 30:28.

Домаћини су одиграли одлично прво полувреме и решили га у своју корист. У другом делу утакмице долази до преокрета, разиграли су се наши најбољи рукометаши Перуничић и Максић и уз велику помоћ голмана Алексића шампиони Србије су славили нову победу.

„Било је доста теже него што смо очекивали. Жупа је се борила за опстанак и нису се предавали до самог краја. Губили смо прво полувреме. Онда смо се мало уозбиљили и ствари су дошле на своје место. Освојили смо два бода, што је од великог значаја“, истакао је Ненад Максић, Звездин искусни ас, који је поново заблистао кад је најпотребније.

Жупа – Црвена звезда 28:30 (15:12)

Дворана: Хала спортова Жупа. Гледалаца: 2.000. Судије: Косановић и Николић ( Панчево).

ЖУПА: Бабић, Марковић, Јозић 2, Миковић 5, Лачњевац 3, Џопалић, Голубовић 7, Аврамовић 1, Николић, Бачевић, М.Милинчић, Савковић 2, И. Милинчић 5, Ћућуз 3.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Карлеуша, Стојковић, Михајловић 1, Перуничић 7, Максић 14, Мијатовић, Павлов 2, Шишић, Вукас 2, Мил. Милошевић, Мир. Милошевић, Курбалија, Пејовић 4.

Претходни текстПозив Звездашима
Следећи текстПовратити самопоуздање