Морам да пружам максимум

21

Игор Бурзановић је у припремном периоду био један од играча са најконстантнијом формом, међутим, добра издања му нису помогла да се устали у стартној постави Црвене звезде. Против вечитог ривала је дочекао прилику тек у последњих 15 минута, када је питање победника већ било решено.

– Ушао сам у тренуцима када смо сви већ били растерећени. Могао је лош почетак да нам се обије о главу, срећом наши ривали су генијално реаговали у контри и хвала им на томе. Можда нису хтели да се одлепе – у шали се Бурзановић подсетио дешавања на дербију.

Одсуство Коромана због жутих картона са наредног првенственог меча против Баната у Зрењанину отвара могућност да Бурзановић најзад заузме место у стартној постави.
– Не зна се још ко ће добити прилику, можда је и ја дочекам, надам се. Нормално је да нисам задовољан што не играм, ипак не планирам да разговарам са тренером по том питању. Моје је да радим максимално што и чиним на сваком тренингу, а шеф је тај који саставља тим. Не мислим да морам било шта да доказујем у смислу играчких квалитета, али на сваком тренингу, логично, морам да пружам максимум. Знам да није проблем у мени и зато се не оптерећујем.

Претходни текстЗа повратак сјаја
Следећи текстКалкулације не треба да нас оптерећују