Нема изненађења

51

Далеко од градске вреве и грознице шчекивања још једног у низу дербија, којој би на „Маракани“ и Београду сигурно биле изложене, наше одбојкашице се у Бечеју припремају за прву меч лопту са највећим ривалом. Ближи се субота и нови окршај са Поштаром у дворани „Спорт Еко“. Овога пута није у питању борба за бодове већ за – први трофеј ове сезоне. У полуфиналу Купа Србије, сви се слажу, могла би да падне одлука о овогодишњем победнику овог такмичења.

„Заиста нам прија овај бег од свакодневне гужве на неколико дана“, рапортира Марта Дрпа. „Данас смо преподне шетале, одрадиле тренинг, ручале… После одмора мало ћемо се посветити тактици“.

Звезда у овој сезони против „поштарки“ води са 3:0 у међусобним дуелима. То пред овај дуел не мора ништа да значи.

„Наравно, сваки наредни меч је нова прича. Шта је било-било је. На претходне мечеве се много не осврћемо, гледамо само како да победимо у првом који долази. Тачно је, суботњи меч има нарочиту тежину јер само једна екипа може у финале. Поправног неће бити и зато смо максимално сконцентрисане“.

Сјајна коректорка тврди да међу ривалима нема тајни.

„Толико се добро познајемо, толико смо мечева током прошле и ове сезоне одиграле, да ту не може да буде неких изненађења. Све је у глави. Екипа која буде више желела победу, која остави срце на терену и изгине за сваку лопту и поен, биће ближа победи“.

Дрпа је велики оптимиста.

„Играмо добро у континуитету, а сад имамо и велики мотив. Познато је да нећемо моћи да рачунамо на повређену Ивану Исаиловић и да за њу практично немамо замену, али баш због тога даћемо све од себе да славимо и освојимо трофеј. Куп ће бити посвећен Ивани“, каже Марта Дрпа.

Претходни текстСениорско првенство Србије
Следећи текстПразник одбојке