Имамо мотив

35

Сениори хокејашког клуба су из утакмице пуне набоја,  против екипе Беостара протеклог викенда, изашли са освојеним бодовима који су им донели одређену дозу оптимизма пред почетак плеј-офа. Први дуел полуфиналног двобоја који ће наши хокејаши водити против највећег ривала заказан је за недељу 9. марта у леденој дворани хале „Пионир“. Домаћин овог дуела је екипа Партизана.

„У недељу креће плеј-оф. Напорно радимо и спремамо тактику за нашег највећег ривала. Наравно, плеј-оф доноси нешто сасвим другачије од лигашког дела првенства, у којем смо са свим екипама учесницама били поприлично изједначени. Нама поред напорног рада остаје да верујемо у наше квалитете. Уосталом, зар нам је поред имена противника потребан већи мотив“, прича секретар Хокејашког клуба Богдан Дабовић.

Подсетимо се и резултата које су постигле млађе категорије протеклог викенда:

– важну победу извојевала је генерација наших хокејаша до 14 година. Они су на свом терену савладали екипу ХК Таш са 3:2. До победе се није дошло лако, већ је то било тек након извођења пенала

– нажалост, две године млађа генерација против истог противника није успела да понови успех старијих другова, они су изгубили са 0:2

– најзанимљивије протеклог викенда било је на мини-турниру најмлађих, одржаном такође у „Леденој дворани Пионир“. Турнир је био веома лепо организован и динамичан. Наши „клинци“ су се борили, дали све од себе и на крају заузели четврто место.

Претходни текстОправдали очекивања
Следећи текстПружићемо максимум