Поносан сам

48

Овог викенда одигран је турнир „Топ 12″ за јуниоре и јуниорке у стоном тенису. Турнир је одржан у Новом Београду и Сенти, у клупским салама ИМТ-а и Снећанки. Било је доста узбудљивих мечева, добре игре и пријатних изненађења. Млада Звездина нада и кадетски репрезентативац Драган Суботић изгубио је од победника и клупског колеге Бојана Црепуље. Али како тврди наш тренер Милош Ђукић, направио је највеће изненађење на турниру.

„Пријатно сам изненађен игром Суботића. Он је најмлађи стонотенисер на турниру и освојио је друго место. То је за њега велики успех, па и за Црвену звезду. Веома сам поносан на њега и као награду добија пут на Отворено међународно првенство за јуниоре у Чешкој, на коме ће и сам учествовати. Што се тиче Бојана, од њега се и очекивало да ће заблистати и наћи у самом врху. Напорно је тренирао, и у одличној је форми. Поносан сам на своје младе момке“, изјавио је Ђукић.

Стонотенисери Црвене звезде 13. марта путују у Чешку, где ће се такмичити на Отвореном међународном првенству за јуниоре. Пред пут наше момке очекују тапорни тренинзи.

„Још десет дана имамо да се припремимо. Турнир траје од 14. до 16 марта. Момци су у одличној форми. На такмичење иду и Суботић и Црепуља, а они су већ показали колико вреде на „Топ 12″ турниру. Биће веома тешка конкуренција. Све зависи од жреба. Али сам сигуран да нам неће бити лако“, рекао је Милош Ђукић.

Претходни текстОчекујемо нове медаље
Следећи текстКосово је Србија