Морамо напред

34

Вечити дерби“ без публике је срамота не само за Звезду, него за целу фудбалску организацију, па и Србију, поручује председник фудбалера Црвене звезде Топлица Спасојевић.

– То је туга нашег фудбала, срамота не само за Звезду, него и ФСС, па и саму државу. Ако се највећи дерби игра без присуства публике, то је алармантно и крајњи позив за разговор. Још једном молим све да се укључе у решавање овог проблема, јер без тога нема напретка. У овој сложеној ситуацији када се срце Србије откида од матице, када је наша држава на једном од највећих испита у својој историји, сматрам да морамо да кренемо напред. У том напред, вечити дерби је део неког нашег идентитета и морамо га чувати и за нове генерације – изјавио је Спасојевић за у интервјуу за клупски сајт ФК.

Први човек црвено-белих је такође рекао да су надлежни органи ти који ће утврдити да ли су недавно ухапшени функционери Драган Џајић, Владимир Цветковић и Милош Маринковић криви:
– Наш став је јасан: такви људи не заслужују да су ухапшени на тако срамотан начин. Да ли су криви, утврдиће надлежни органи. По Уставу, свако је невин док се не докаже супротно.

Претходни текстСкоро исте позиције
Следећи текстИдемо на победу