Морамо напред

24

Вечити дерби“ без публике је срамота не само за Звезду, него за целу фудбалску организацију, па и Србију, поручује председник фудбалера Црвене звезде Топлица Спасојевић.

– То је туга нашег фудбала, срамота не само за Звезду, него и ФСС, па и саму државу. Ако се највећи дерби игра без присуства публике, то је алармантно и крајњи позив за разговор. Још једном молим све да се укључе у решавање овог проблема, јер без тога нема напретка. У овој сложеној ситуацији када се срце Србије откида од матице, када је наша држава на једном од највећих испита у својој историји, сматрам да морамо да кренемо напред. У том напред, вечити дерби је део неког нашег идентитета и морамо га чувати и за нове генерације – изјавио је Спасојевић за у интервјуу за клупски сајт ФК.

Први човек црвено-белих је такође рекао да су надлежни органи ти који ће утврдити да ли су недавно ухапшени функционери Драган Џајић, Владимир Цветковић и Милош Маринковић криви:
– Наш став је јасан: такви људи не заслужују да су ухапшени на тако срамотан начин. Да ли су криви, утврдиће надлежни органи. По Уставу, свако је невин док се не докаже супротно.