Прва званична провера

27

Прву званичну проверу у 2008. години фудбалери Црвене звезде имаће у суботу на свом стадиону против крушевачког Напретка у заосталој утакмици осмине финала Лав купа Србије.

Тренер црвено-белих Александар Јанковић, који ће за дуел са Крушевљанима имати на располагању све фудбалере, очекује добар старт свог тима у наставку сезоне и лепу увертиру за „вечити дерби“, који се у истим условима, дакле пред празним трибинама, и на истом месту игра седам дана касније.

„Задовољан сам урадјеним током припрема. Сада коначно улазимо у период такмичарским мечева који са великим нестрпљењем исчекујемо. Све је у претходном преиоду урадјено у складу са зацртаним плановима и играчи максимално мотивисани дочекују утакмицу са Напретком. Проблема са повредјеним играчима нема. У строј се враћа и Ибрахим Гај који се вратио у земљу после краћег одсуства, јер му се родио син. Сигурно је да ће се и ова
утакмица одиграти у нефудбалској, апокалиптичној атмосфери без присуства навијача и то је свакако нешто што никоме не иде у прилог. Нема дилеме да то никако не олакшава посао актерима утакмице“, изјавио је Звездин шеф струке.

Утакмица Црвена звезда – Напредак игра се у суботу од 13 сати без присуства публике. Према Правилнику Фудбалског савеза Србије утакмици може присуствовати до 50 представника сваког од тимова, као и представници

Претходни текстФокус на чврсту одбрану
Следећи текстПрави професионалци