Искушења пред одбојкашима

36

Наши одбојкаши никако да устале форму у Мини лиги за првака, па су после два пораза и бриљантне победе над Партизаном (3:0) у „вечитом дербију“, изгубили у Новом Саду у 4. колу друге фазе Винер Штедише Суперлиге.

– Сложио бих се да је ово била у низу неизвесних утакмица – оценио је меч тренер Звезде Жељко Булатовић – Наравно, мислим да смо испунили услове да се ово назове дербијем, меч је био узбудљив, а трибине пуне и расположени навијачи. Доста смо грешили после првог сета, дозволили смо Војводини да диктира ритам. Имали смо добру одбрану, али је наш напад био непредвидив. Новосађани су имали много бољи блок, али и сервис, добро су играли и заслужено победили. Ми још имамо бод предности, у преостала два кола смо домаћини. У четири кола до сада у Мини лиги имамо три пораза и уколико се нешто слично понови у последње две утакмице онда и не треба да будемо други.

Сличног мишљења је и средњи блокер Драган Станковић:
– Од амбиција које смо имали у Мини лиги да евентуално освојимо прво место, сада нема ништа и предстоји нам грчевита борба да сачувамо и другу позицију. После добијеног првог сета, очекивали смо да ћемо наставити у истом ритму, међутим нашим грешкама и добром игром противника, изгубили смо утакмицу и остаје нам да се што боље припремимо за финални турнир Купа, а потом и за нова искушења против Војводине у плеј-офу.

Претходни текстНовак на Маракани у пролеће
Следећи текстПоново бољи