Фаворити

30

Кадетска стонотениска екипа Црвене звезде „оштри“ рекете за суботу, кад се у Параћину одржава екипно Првенство Србије. Наши суперталентовани играчи су највећи фаворити на овом такмичењу, а од те улоге не бежи ни тренер Милош Ђукић.

„Идемо у Параћин у саставу: Драган Суботић, Кристијан Далеа, Бојан Павловић и Урош Тодоровић. Јасно је да је реч о, практично, кадетској репрезентацији Србије и руку на срце заиста не видим ко би могао да нас угрози на Првенству Србије. Од осталих учесника можда треба издвојити екипу Змајева из Вршца, али права истина је да немамо праву конкуренцију“, каже Ђукић.

Највећи адути црвено-белих у Параћину биће, наравно, Данијел Суботић и Кристијан Далеа који су недавно одушевили на Отвореном првенству Чешке. Суботић се „посребрио“ у синглу, а са Далеом у дублу освојио је и бронзану медаљу. С обзиром да је одлично играо и почетком године на јаком турниру у Мађарској, у 2008. његов таленат би могао да дође до пуног изражаја.

Што се првог тима тиче, Црепуља и другови у суботу у 18 часова у сали Основне школе „Краљ Петар Карађорђевић“ дочекују екипу ИМТ-а и најављују победу и нове бодове којом би одржали корак у трци за титулу. Црвено-бели су тренутно други на табели Суперлиге, а форму темпирају за мај и плеј-оф…

Претходни текстОчекујемо победу
Следећи текстПале и лале