Култура понашања

27

Капитен рукометаша Црвене звезде  Ненад Перуничић изјавио је да је доласком у клуб „потенцирао спортску културу, која је последњих година недостајала“.

– Трудио сам се да уведем у Звезду спортску културу. Код нас је нормално вређање судија. Желимо да поставимо културу понашања на виши ниво и мислим да ћемо у томе успети – рекао је Перуничић на конференцији за новинаре поводом почетка другог дела шампионата.

Према његовим речима, Црвена звезда у домаћем првенству највише игра фер-плеј.
– Има још ситница које треба да дотерамо, али смо на добром путу“, рекао је Перуничић.

Популарни Терминатор је истакао да је у последњих неколико месеци од када се вратио у клуб направљено много ствари:
– Нисам навикао да поред тренинга имам обавезе и око организације. То ме, наравно, кошта, јер се види да ми недостаје кондиција. Учинићу све да направимо један клуб којим ће се поносити цела Србија. Пред нама је други део сезоне и веома желим да освојим титуле са Звездом.

Перуничић је рекао и да постоје планови да се у наредној сезони створи јака екипа црвено-белих која са успехом може да се носи и са најјачим екипама у Европи:
– Румуни су некада долазили код нас, сада наши играчи главом без обзира трче у Румунију. Жалосно је што Београд нема једну озбиљну екипу као земље у окружењу

Тренер црвено-белих Ненад Краљевски је поновио да ће првих шест кола у наставку Суперлиги одлучити шампиона:
– Надам се да ћемо остварити оно што смо зацртали. Нама су све утакмице важне, јер су све екипе мотивисане када играју против Црвене звезде.

Претходни текстНове тениске листе
Следећи текстВеома тежак задатак