Морамо да будемо озбиљни

28

Тачку на припремне утакмице на Кипру, фудбалери Црвене звезде ће ставити данашњим мечом са Артмедијом. После шест мечева, две победе, три ремија и пораза, Словаци ће бити последње мерило како и колико су црвено-бели спремни за наставак првенства, тјс „вечити дерби“ 1. марта на „Маракани“.

– Напредак у купу је наша прва утакмица у наставку сезоне, а ради се о такмичењу у којем бранимо трофеј и морамо да будемо озбиљни – одмах указје тренер Александар Јанковић.

Када се већ говори о Крушевљанима, Звезда за тај меч наредне суботе неће моћи да рачунају на Милијаша, који одрађује казну због картона.
– За свако место у тиму имамо по двојицу фудбалера. Трудим се да направим модел игре и да се играчи уклапају у њега, без обзира на имена, тако да се не осети одсуство двојице или тројице – појашњава млади стручњак.

Јанковић даље инсистира да је сваки наредни меч најбитнији, па зато реч две о Артмедији:
– Ради се о организованој екипи, која има одличног тренера Вајса, повратника из Русије. Очекујем више такмичарску, него пријатељску утакмицу, јер се и они налазе у завршној фази припрема. Једино чега се прибојавама  одређеног засићења после пет недеља рада. Надам се, ипак, да ћемо задржати максималну концентрацију до краја боравка у Аја Напи.

Претходни текстПашански поражен
Следећи текстОве године међу 50