Први пораз на припремама

45

Фудбалери Црвене звезде забележили су први пораз на припремама на Кипру. У претпослењој пријатељској утакмици у овој фази рада, црвено-бели су изгубили од пољске Краковије са 2:1 у Аја Напи. Пољаци су повели голом Барана у 31. минуту, изједначио је Бурзановић поготоком из пенала у 51, а коначан резултат поставио је Чочаш шест минута пре краја меча.
 

Краковија тренутно заузима 12. позицију на табели Пољске прве лиге. Последњу припремну утакмицу на Кипру црвено-бели играју у суботу против словачке Артмедије.
– Примили смо два гола из директних грешака. Међутим, и то је саставни део припремног периода. Покушавамо да организујемо игру и управо смо грешили због жеље да се лопта изнесе чисто и да се не прескачу линије тима. То нам се не дешава први пут на овим припремама и сигурно да није пријатно када се тако примају голови. Но, моја је идеја да игра креће од позади и грешке су вероватно неке ствари кроз које морамо да прођемо да би створили игру. Краковија је једна добра екипа коју сам гледао још против Гроцлина. Задовољан сам залагањем мојих играча и трудићемо се да исправимо данашње техничке грешке. У суботу имамо генералну пробу против Артмедије и то ће бити прави тест за нашу екипу и једна добра такмичарска утакмица -прокоментарисао је први пораз на припремама на Кипру шеф стручног штаба Александар Јанковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Нинков, Томовић, Ђорђевић, Анђелковић, Трајковић, Богдановић, Бурзановић, Блажић, Тричковски (од 45. Адо), Баркос.

Претходни текстПротив Радничког у полуфиналу Купа
Следећи текстЛако против црно-белих