Лако против црно-белих

38

Дан пошто су одбојкашице Црвене звезде експресно збрисале Поштар и црвено-бели одбојкаши су у истом стилу решили свој овонедељни дерби. У 3. колу Мини лиге за првака, изабраници Жељка Булатовића су са 3:0 декласирали Партизан.

За свега сат и 15 минута игре Звезда је скоро никад лакше почистила „вечитог ривала“ и забележила први тријумф у другој фази такмичења. Наши одбојкаши су били бољи током целог меча, и победа ниједног тренутка није долазила у питање у „Шумицама“. Убедљиво освојен први сет (25:14) трасирао је коначан исход. Нешто боља игра Партизана у остале две деонице није могла да измени коначни исход.

После два дербија у првом делу првенства у којима је сваки тим остварио по победу и то од 3:1, црвено-бели су одржали час одбојке Партизану и тако задржали друго место у мини лиги за првака.

Тренер Црвене звезде Жељко Булатовић није извршио ни једну измену што доказује како су играли његови пулени. Снажан сервис, добар блок, игра у одбрани и пријем сервиса на високом нивоу – све је било „под конац“ у редовима наших одбојкаша чиме је на најбољи начин прекинута серија од два наугодна пораза од Војводине и Радничког.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН 3:0
(25:14, 25:18, 25:20)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА:
Стефановић, Докић, Ћулафић, Терзић, Станковић, Рашић, Невен Мајсторовић (либеро), Зиндовић, С. Илић, У. Илић, Митић, Никола Мајсторовић.

ПАРТИЗАН:
Новоселац, Атанасијевић, Даутовић, Стељић, Нићифоровић, Полуга, Илић (либеро), Турањанин, Ђорђевић, Вукићевић, Жумбера, Костић.

Дворана: „Шумице“. Гледалаца: 500. Судије. В. Ћук, Јелић (обоје Београд).

Претходни текстПрви пораз на припремама
Следећи текстТроицки сигуран