Потребна нам је победа

37

„Вечити дерби“ никада није био меч да се „ваде флеке“, али одбојкаши Црвене звезде немају куд  и у вечерашњем мечу (18.00 ТВ РТС 2) имају императив тријумфа против Партизана. У прва два кола Мини лиге за првака црвено-бели су забележили оба пораза, па уколико желе да задрже другу позицију за плеј-оф морају да се врате на победнички пут. Тако ће други пут у седам дана, изабраници Жељка Булатовића на мале екране, јер су прошлонедељну катастрофалну игру против Радничког у Крагујевцу, навијачи Звезде могли да виде у директном преносу.

– Остали смо дужни гледаоцима, морамо да поправимо утисак. Партизан је увек изазов, од мечева са вечитим ривалом јавност увек пуно очекује. Тако је увек, тако ће бити и овог пута. Два пораза су друго место на ком се налазимо, довела мало у питање. Ако желимо да га задржимо, онда Партизан мора да се победи – каже тренер Булатовић.

Први стурчњак наших одбојкаша не крије да је пад у форми почео после елиминације из Челенџ купа: 
– Није било времена за туговање ни после тог, али ни после ова два меча у лиги. Можда смо се мало емотивно испразнили. Били смо близу победе над Војводином, освојили први сет у Крагујевцу, али то није било довољно.

Када је „вечити дерби“ у питању, мотивација никада не мањка:
– Имамо мало опција. Победа је оно што нам је потребно. Ушли смо у мало мирнији период рада, спремамо се мало и за Куп, али дербију се морамо максимално посветити – закључио је Булатовић.

Претходни текстПрава форма одбојкашица
Следећи текстНово ТВ издање Звездине ревије