Планови

45

Председник ФК Црвена звезда Топлица Спасојевић  потврдио је да ће на „Маракани“ доћи до кадровских промена. Спасојевић је најавио да ће ускоро бити одржане седнице Управног одбора, као и Скупштине ФК Црвена звезда и да ће тада бити озваничен ангажман некадашњег капитена Горана Буњевчевића.
 

– У наредном периоду одржаће се седница УО ФК Црвена звезда, као и Скупштина клуба. Сигурно је да ће бити одређених кадровских промена, али оне неће бити корените као што су медији претходних дана најављивали. Ангажовањем Горана Буњевичевића и Горана Станојевића желимо додатно да појачамо спортски сегмент клуба и кренемо у што бржу реализацију наших планова. Циљ Црвене звезде у наредном периоду је да осим освајања трофеја, који су увек били наш императив, створимо екипу за будућност која ће се ослањати на најталентованије играче са ових простора, уз одређена појачања из иностранства – изјавио је Спасојевић.

Председник наших фудбалера се осврнуо и на завршени прелазни рок:
– У претходном прелазном року учињено је доста. Ангажована су два проверена играча из домаће лиге, као и један од најталентованијјх фудбалера у региону. Играчи су млади, имају перспективу и као такви представљају будућност клуба. Успели смо значајно да смањимо играчки кадар и ослободимо се одређенег финансијског терета које је доносило њихово ангажовање. На тренеру Јанковићу и играчима је сада да ураде велики посао и покушају да одбране дуплу круну. Већ сада почињемо да се припремамо за летњи прелазни рок, који морамо спремно дочекати. Желим да се у Црвеној звезда ради плански, а не од данас до сутра, јер само тако можемо остварити наше дугорочне циљеве.
О другим плановима на „Маракани“, Спасојевић каже:
– Настављамо са напорним радом који смо започели. Ускоро ће почети изградња терена са вештачком травом. Интензивно радимо на проналажењу нових спонзора који ће додатно стабилизовати финансијску ситуацију у клубу. Нови веб сајт увелико ради и остварио је велики успех када је у питању дневна посећеност. У плану је и покретање клупске ТВ!

Претходни текстНаставак у синглу
Следећи текстПрава форма одбојкашица