Американац поражен

27

Тенисер Црвене звезде Виктор Троицки пласирао се у 2. коло челенџера „Сони Ериксон опен“ (наградни фонд од 106.500 евра) који се на теренима „Гемаxа“ игра у Београду. Виктор је на старту ткамичења победио Американца Кевина Кима са 5:7, 6:3, 6:3.

– Имао сам на почетку меча велику трему. Ставио сам на себе притисак, ушао сам оптерећен у меч, јер је много људи дошло да ме гледа после сјајних игара у Москви, сви ме сматрају фаворитом, а овде никад нисам правио добре резултате. Хтео сам да оправдам звање трећег носиоца и због свега тога тако лош почетак меча. Сервирао сам јако добро, нисам искористио шансе које сам имао у финишу првог сета, али сам успео да направим преокрет половином другог, опустио сам се и на крају тријумфовао са не тако добром игром – рекао је после меча Троицки.
 
У наредној рунди, Виктор ће играти против Британца Алекса Богдановића, који трентуно заузима 203. Место на АТП листи. Подсећамо, наш тенисер је 127. Ово ће бити први њихов међусобни дуел.
– Следећи меч играм против Богдановића и надам се победи. Одиграо сам добре мечеве у Москви, имао сам само два дана одмора и зато још увек осећам да нисам сто посто одморан, али надам се да ћу ускоро бити фит – закључио је Троицки.

Претходни текстПојачања у џудо клубу
Следећи текстТрећа победа