Опет реми

27

Фудбалери Црвене звезде поново су ремизирали на припремном мечу на Кипру. У четвртој пријатељској утакмици у Аја Напи црвено-бели су одиграли 2:2 са бугарским прволигашем Вихрен Санданским. Изабраници Александра Јанковића су у 27. минуту водили 2:0 головима Трајковића и Бурзановића, али су Бугари до краја успели да изједначе преко Ериберта и Димитрова.
 
Јанковић је на овој утакмици указао шансу фудбалерима који се угланвом боре за место у првој постави. Ганијац Адо који је на проби, принудноје играо левог спољнег јер се Броновицки лакше повредио, а Анђелковић је одиграо читаву утакмицу. Македонац Тричковски се опоравио од повреде и добио прилику да заигра у других 45 минута. Наш наредни противник  биће другопласирани тим у првенству Јерменије Банантс. Подсећамо, Звезда је претходно ремизирала са корејским Геонгнамом (0:0) и румунским Арђешом (2:2), а најјачи састав тренера Александра Јанковића у недељу је декласирао румунски Оцелул са 7:1.
 
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВИХРЕН САНДАСКИ 2:2

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бановић, Нинков, Томовић, Ђорђевић, Адо, Трајковић, Богдановић, Бурзановић, Блажић, Малинић (од 70. Тричковски), Баркос.

ВИХРЕН САНДАСКИ: Шејтанов (од 78. Христов), Христозов, Георгијев, Дијаков, Паес, Еривертон, До Сантош, Кардинија, Тихамер, Фехер, Е. Јорданов (од 45. Димитров)

Стрелци: Трајковић у 11. и Бурзановић у 27. за Црвену звезду, Ериберто у 45. и Димитров у 68. за Вихрен.

Стадион: у Аја Напи. Гледалаца: 20. Судија: Иконому (Кипар).

Претходни текстЕлита на Стар Купу
Следећи текстНове тениске листе