Негиране промене

47

Београдска штампа последњих дана нашироко пише да се на кормилу Фудбалског клуба Црвена звезда спрема смена. Наводно, Стеван Стојановић ће напустити место спортског директора црвено-белих, а наследиће га још један наш легендарни играч – Горан Буњевчевић.

У клубу је за сада ротација негирана, односно према новим информацијама популарни Дика ће задржати своје место, односно Буња ћа му као саветним председника Топлице Спасојевића помагати у послу.
– Циљ нам је да у што већој мери ојачамо руководећи кадар клуба, а да се у њему место надје за што више заслужних Звездаша, који су уједно способни да споводе шампионску клупску политику. Ангажовање Горана Буњевчевића управо је један од потеза у том смеру – објаснио је Спасојевић.

Та одлука биће верификована на седници Управног одбора клуба, која би требало да се одржи у наредних седам дана.

Стеван Дика Стојановић је рекао да га је непријатно изненадило писање медија о смени:
– Веома сам непријатно изненађен да новинари граде клупску политику. Прочитао сам неколико пута да сам смењен, а то нема везе са истином. Политику клуба треба да води председник.

Осим саветника за спортска питања, председник Спасојевић ће добити и саветника за финансијска питања. Уз финансијског директора клуба Веру Николић Митин, радиће Дарко Стрижак, дугогодишњи Спасојевићев сарадник из привредних вода. Стрижак је већ практично ступио на нову дужност и претходних дана упознао се са својим новим сарадницима.

Претходни текстНове тениске листе
Следећи текстНаши тенисери на турнирима широм света