Наши тенисери на турнирима широм света

40

Тенисер Црвене звезде ове недеље ће бити у пуном замаху. Наши најбољи играчи настављају свој борбу за АТП и ВТА бодове. Након сјајних игара у Дејвис купу, у жижи ће бити игре Виктора Троицког који ће се такмичити пред домаћом публиком на челенџеру „Гемаx опен“ у Београд (наградни фонд од 125.000 америчких долара). Свој први меч Троицки игра сутра против тенисера из САД, Кевина Кима.

Први рекет Звезде, Борис Пашански је скроз на другом крају света – у Бразилу. На АТП турниру у Коста до Сауипеу  (наградни фонд од 485.000 долара), Борис је већ ушао у 2. Коло пошто је савладао Аргентинца Мартина Васало Аргуела 6:4, 6:4. Његов противник у наредној рунди још није познат. Пашански се такмичи и у дублу, у пару са Аустраијанцем Лушчаком на старту турнира игра против шпанске комбинације Гранолерс – Пујол.

Што се тиче женске конкуренције, Ана Тимотић је пријављена за челинџер у Албуфеири у Португалу (наградни фонд од 10.000 евра). Већ је познато да би Ана наредне недеље такође остала у Португалу на још једном челенџеру – у Портимау (наградни фонд од 10.000 евра).

Претходни текстНегиране промене
Следећи текстКуп за одбојкаше