Дерби у Крагујевцу

37

Дуел са лидером првенства није могао да дође у горе време за одбојкаше Црвене звезде. Елиминација од Естонаца у „златном сету“ у Челенџ купу и потом тесан пораз од Војводине у 1. Колу мини лиге за првака уздрмао је мало редове црвено-белих. Зато се може рећи да ће данашње гостовање (18.00 ТВ РТС) у Крагујевцу водећем Радничком сигурно одредити даљу судбину пулена Жељка Булатовића.

Новим поразом, Звезди остаје борба са Војводином, док победом одржавају шансе за прво место. Наши одбојкаши су већ два пута губили од истог ривала, па се надају да ће трећа бити срећа.

– Лоше смо одиграли прошли меч изгубили од Војводине и сада морамо кестење да вадимо у Крагујевцу. Победом би се примакли Радничком, док би другачији исход направио још већу компликацију – каже репрезентативац Драган Станковић.

Након бројних тешких мечева ове сезоне, треме сигурно неће бити код црвено-белих у препуном „Језеру“.
– Све то ће нам дати још неки већи подстрек. Добро смо се припремили и верујемо да можемо победити и примаћи се на лидеру првенства. одлично се познајемо одлучиће нијансе, тренутак инспирације. Надам се да ћемо то бити ми – поручује Станковић.

Претходни текстПрви пораз у сезони
Следећи текстПротив Борца на отварању