Нинков и Блажић представљени

77

Доскорашњи фудбалери Чукаричког Павле Нинков и Милан Блажић званићно су данас представљени као нови чланови ФК Црвена звезда са којом су потписали четворогодишње уговоре.

„Преговори су се одужили, али се на сву срећу све завршило. Свестан сам да сам дошао у највећи српски клуб и знам шта се од мене очекује“, рекао је Нинков, који ће у среду имати прилику да дебитује за репрезентацију Србије у пријатељском дуелу са Македонијом.

„Обрадовали су ме и један и други позив. Било их је још. Звао ме је и Партизан, али знам да сам направио добар избор“, додао је 22-годишњи десни бек.

Блажић је већ био члан Звезде, али у млађим категоријама.

„Ово је практично мој повратак у другу кућу. Остварио ми се дечачки сан. Захвалан сам на поверењу и свестан да морам да га оправдам“, навео је Блажић, који има такође 22 године.

Спортски директор Црвене звезде Стеван Стојановић истакао је да Звезда и даље тражи штопера и нападача и изразио је наду да ће до петка и краја прелазног рока ти проблеми бити решени.

Стојановић је додао да Звезда белгијском Локерену још није послала званичну понуду за бразилског штопера Жоао Карлоса, иако преговори још трају.

Претходни текстНе плашим се конкуренције
Следећи текстПреминуо Никола Ђорђевић