Кад-тад ћу се вратити у Звезду

29

Бивши ас Црвене звезде Милан Гуровић тренутно је најтраженији кошаркаш Европе. После свега шест месеци, популарни Чича напушта пољски Проком и у другој фази Евролиге носиће дрес неког од великана. На столу већ сада има сигурне понуде Барселоне и Олимпијакоса, а некадашњи репрезентативац каже да ће велику улогу у одабиру нове средине имати жреб за Топ 16:

– Барселона и Олимпијакос су великани европске кошарке. Још да завршим у групи са Партизаном. Нема лепшег од тога. Частио бих 100.000 евра само да се то деси. Прегазио бих црно-беле. Редовно пратим медије, видим да ме се плаше и ако нисам у земљи. Нека знају, кад-тад ћу се вратити, макар у улози директора – поручио је путем београдских медија Гуровић.

Осим Барселоне и Олимпијакоса, Милана тражи ривал Црвене звезде у УЛЕБ купу – Бенетон, али је та опција отпала, јер екипа из Тревиза не игра Евролигу, а и не стоји добро финансијски. Наравно, не би жело да одигра против, већ да се врати у Звезду!
– Могуће је да ову сезону завршим у Пољској…Када би се само крај сезоне у Пољској поклопио са крајњим роком за регистрацију Суперлиги. Или нека позајмица. Било би то идеално – сањари Гуровић који је, вероватно у свом последњем мечу, за Проком против Олимпије (79:68) у Евролиги постигао 22 поена.

Претходни текстПобедићемо!
Следећи текстДа смо били комплетни…