Да смо били комплетни…

68

Десеткована и финансијски уздрмана Црвена звезда није имала снаге да се јаче одупре Партизану у ватерполо „вечитом дербију“. Црвено-бели су у 3. колу Суперлиге тешко поражени на Бањици (18:4), али руку на срце није се могло боље.

Дејан Јововић је претенденту на титулу европског шампиоан извео екипу без најискуснијег Владе Марковића, повређен је Радојичић, болестан Латковић, док је Томашевић због кршења клупске дисциплине суспендован. Са друге стране, српски шампион је ухватио залет за одлучујуће мечеве у Евролиги, па се просто поиграо са нашим ватерполистима.

Ипак, утисак је да смо били комплетни да црно-бели никако не би могли да тако лако дају голове, што ће изабраници Дејана Јововића надамо се показати у реваншу у другом делу првенства. 
 
ПАРТИЗАН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 18:4
(4:1, 3:1, 6:1, 5:1)

ПАРТИЗАН: Куљача, Настран, Рађен, Бејли 1, Алексић 2, Д. Пијетловић 2, Прлаиновић 2, Гоцић 1, Аврамовић 3, Филиповић 5, Митровић 2, Г. Пијетловић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, Ракоњић, Цветковић 1, М. Крстић, Коцић 1, Бјелић, Мићић, Вуксановић 1, Д. Крстић, Рестовић, Бошковић, Лазић, Петровић.
Пливалише: Бањица. Гледалаца: 500. Судије: Арнаутовић и Мишковић (обојица Београд).

Претходни текстКад-тад ћу се вратити у Звезду
Следећи текстНово ТВ издање Звездине ревије