Идемо на нову победу

50

Звездини одбојкаши сутра (почетак у 18 часова) играју реванш меч осмине финала Челенџ купа. Дочекују екипу естонског Селвера која их је баш задужила у Талину, кад је помало неочекивано савладала наш тим са 3:0 (25:22, 25:21, 25:22).

„Управо сам кренуо на састанак у клубу, заказали смо још једну анализу тог меча“, одазвао се нашем позиву сјајни примач сервиса Јован Ћулафић. „Нема друге, сутра морамо да победимо, а онда у „златном сету“ шта нам Бог да…

Шта снимак првог дуела може да открије, а да није познато?

„Па, мало тога. Верујем да смо бољи од Естонаца и да они у реваншу тешко да могу да понове онакав сервис из првог меча. Јер, у Талину су заиста невероватно сервирали, погађали готово све и свашта. Нисмо ни ми њима остали дужни, али они су превазишли себе“.

Вараждин, Сорија, сутра Селвер. Ако све пође како треба, као што се Ћулафић, његови другови и сви Звездини навијачи надају, црвено-бели ће срећу поново морати да потраже у том додатном „златном сету“.

„У претходне две рунде у том доигравању надокнађивали смо пропуштено, морамо и сада. Верујем да смо квалитетнија екипа од Селвера, да смо се поготово у последње време подигли и по питању форме и по питању психе, да смо много више самоуверени и да због тога успехне може да изостане“.

Попут Звездиних одбојкашица и одбојкаши успешно гурају на сва три фронта.

„Тврдим да можемо да освојимо два трофеја. Најпре у Купу, а и у Суперлиги. Са две победе над Радничким, што није неоствариво, престигли бисмо их на табели и тако дошли у најбољу могућу позицију пред плеј-оф. Предност домаћег терена лако би могла да буде пресудна у борби за титулу“, каже Ћулафић, који ће сутра увече са својим саиграчима кренути у нову победу у Европи.

Претходни текстУ петак против „Aрмејаца“
Следећи текстПобедићемо!