Заслужено славље

33

Одбојкаши Црвене звезде на најбоји начин завршили су први део такмичења у Винер Штедише првенству Србије. Црвено-бели су са 3:1 славилли у „вечитом дербију“ , реванширали се Партизану за пораз у првом делу шампионата и тако се учврстили на другом месту уочи старта тзв. Мини лиге за првака.

– Црно-бели су нам били дужници, зато су момци максимално сконцетрисано одиграли читав меч, жељни реванша – кажа за сајт СД Црвена звезда убојити Томислав Докић – Партизан је имао велики мотив јер су бодови били потребни како би осигурали даљи пласман. Зато су можда мало били нервозни. Са друге стране ми смо били мало уморни од пута у Естонији, зато смо у појеидним тренуцима падали у игри. Ипак, када је требало били смо прави и заслужено на крају славили.

Овим тријумфом учвршћено је самопоуздање за одлучујући део сезоне.
– Против црно-белих кључан је био трећи сет где смо се после минуса вратили у игри и повели са 2:1. Исто смо поновили и у четвртом сету. Наставили смо трку за водећим Радничким и повећали разлику у односу на остале учеснике Мини лиге за првака – Војводину и Партизан. Наша жеља је титула и све ћемо учинити да остваримо те амбиције. У Европи нам предстоји реванш са Естонцима у Челенџ купу, а победа у „вечитом дербију“ само нас је охрабрила да можемо да се реванширамо за пораз у Талину – самоуверен је средњи блокер Драган Станковић.

Претходни текстИма још утакмица до Бенетона
Следећи текстТитула Јевремовићевој