Бодови на равне части

41

Фудбалери Црвене звезде ремијем су стартовали учешће на „Канал 1“ пријатељском турниру у Израелу. Црвено-бели су одиграли 1:1 са Динамом из Кијева. На првој јачој провери у припремном периоду изабраници Александра Јанковића пружили су солидну партију. Украјинци су ове године играли Лигу шампиона, а наш клуб Лигу УЕФА, па је такав однос снага виђен на терену.

Динамо је имао благу теренску инцијативу, стварао шансе, али ни фудбалери Звезде нису били без својих прилика. Једну такву у вођство је претворио Ненад Милијаш у 66. минуту. Спретни везиста је започео акцију, лопта је дошла до Миланка Рашковића који добро шутира са ивице казненог простора, голман Шовковски кратко одбија лопту коју Милијаш са неколико метра у налету шаље у мрежу.

Наду да можемо и до победе у 83. Минуту угасио је Јоан који је прототуњао шеснаестерцемо и са неких 12, 13 метара савладао Ивана Рандјеловића. Тако су на крају бодови подељени на равне части. Меч ће сакако бити упамћен јер се после годину дана и опоравка од лома ноге на терен вратио Марко Перовић.

Наредни меч на турниру Црвена звезда игра против Спартака из Москве 28. јануара. Динамо је у првом мечу победио Спартак 3:0.

Састав против Украјинаца: Ранђеловић, Туторић (Адамовић), Гај (Баста), Броновицки, Ђорђевић, Кастиљо (Милијаш), Миловановић (Короман), Бурзановић (Перовић), Молина, Баркос (Јестровић), Рашковић.

Претходни текстЗавршене припреме у Кањижи
Следећи текстОстали без награде