Први тренинг у Израелу

37

Наши фудбалери су јуче стигли у Тел Авив и јутрос су одрадили први тренинг на припрема у Израелу. Екипу српског шампиона у овој земљи дочекало је право пролеће – температура је петнаестак степени, па су играчи упркос напорима на кондиционом вежбању уживали.

После рада на теренима у близини хотела „Мериот Ренесанс“ екипа се повукла на одмор и припреме за вечерашњи дуел са кијевским Динамом. Биће то премијерни меч за српског шампиона на престижном „Купу Канала 1″.

А, за сутра је планиран одлазак у 67 километара удаљени Јерусалим, и то на предлог председника Топлице Спасојевића, који жели да се играчи из Израела врате не само с лепим успомена са терена него и богатији за духовно искуство које ће им упознавање са знаменитостима „Светог града“ сигурно приуштити.

Иначе, у Тел Авиву борави и ради 25 играча. То су: Ранђеловић, Бановић, Бајковић, Баста, Броновицки, Анђелковић, Туторић, Гај, Ђорђевић, Миладиновић, Адамовић, Кастиљо, Богдановић, Миловановић, Трајковић, Милијаш, Короман, Перовић, Молина, Бурзановић, Тричковски, Рашковић, Јестровић,
Бетолингар и Баркос.

У Београду су остали Салас (због повреде) и голман Саша Радивојевић, који ће у пролећној сезони на позајмицу бранити за чачански Борац.

А, црвено-беле је у хотелу обишао и српски репрезентативац Игор Дуљај, који такође учествује на овом турниру, као првотимац Шахтјора из Доњецка.

И за крај информација која ће обрадовати све навијаче Црвене звезде у Србији: „национални сервис“ је откупио права преноса утакмица српског шампиона у Израелу, па меч Црвена звезда – Динамо Кијев могу вечерас да одгледају на РТС 2. Почетак је у 19 часова.

Претходни текстСјајне одбране нису биле довољне
Следећи текстИскуством до победе