Наше време тек долази

23

Нажалост, рукометашице нису успеле да победе искусну екипу Врњачке Бање, али и поред пораза у екипи црвено-белих остаје позитивна енергија. Предност, али и мана наших играчица је то што су све изузетно младе и недостаје им искуство.  Квалитет и таленат сваке играчице понаособ је неоспоран и само је питање времена када ће бити у самом врху лиге.

– Не могу да кажем да сам незадовољна приказаном игром против екипе из Врњачке Бање. Оне су ипак, много искусније играчице. Наша амбиција, пре свега била је да им се достојно супротставимо, што смо верујем и успеле. Поготову у првом полувремену. Једино што је шкрипало код нас била је одбрана, све остало је за похвалу. Храброст, жеља и борбеност нису мањкале, због чега сам презадовољна – каже голман и капитен црвено-белих Марија Чолић.

Следе нови сусрети и борба за што бољи пласман у Супер лиги.
– Наредни меч играћемо против РТБ Бора, оне су претпоследње на табели, тако да се надам нашем тријумфу. Уопштено говорећи, план нам је да у овој сезони успемо да остваримо што бољи пласман и осигурамо позицију, бар на средини табеле Супер лиге – закључила је супер-талентована 17-годишња Марија Чолић, пред којом се пружа сјајна будућност према прогнозама рукометних стручњака.

Претходни текстРастерећено у дерби
Следећи текстПобеда против Широког