Ново ТВ издање Звездине ревије

36

Драги Звездаши, сви којима су црвено-беле боје у срцу и, уопште, поклоници српског спорта.

 

Четвртак је један од оних дана кад се припремамо за викенд пун нових спортских догађаја. Правимо себи распоред утакмица које ћемо, ако стигнемо, уживо одгледати, а о њиховим резултатима се сигурно информисати. И, увек су на врху наше листе нова искушења наших црвено-белих.

Али, четвртак је и дан који нам свима служи да се подсетимо прошлонедељних дешавања у нашој великој црвено-белој породици. Као и свих претходник 12 недеља и вечерас, у 19.15 часова на „СОС каналу“ на програму је ново издање ТВ емисије „Звездина ревија“.

Поред подсећања на појачања у нашем Фудбалском клубу, у спонзорском смислу („Хенкел“, „Јат“) и играчком кадру (Тричковски) и нове победе наших одбојкаша и кошаркашица, камером смо забележили и освајање првих бодова наших рукометашица у овој години.

Такође, испратили смо наше рукометаше на припреме, причали са тренером Краљевским, али представићемо Вам и будућег аса Звездиног и српског рукомета, младог Немању Зеленовића.

А, спремили смо Вам и интервју. И то не са било ким, већ са „оцем српске одбојке“, директором ОК Црвена звезда и председником ОСС Александром Боричићем.

„Звездина ревија“, вечерас у 19.15 часова на „СОС“ каналу!

Претходни текстРеванш за 1991.
Следећи текстНеизвесност до краја