ЈАТ нови спонзор

49

Фудбалски клуб Црвена звезда од данас је јача за још једног спонзора – „пулу“ српског шампиона прикључила се и национална авио-компанија „ЈАТ“. Церемонији потписивања спонзорског уговора у „Медиа центру“ нашег стадиона присуствовали су председник нашег клуба Топлица Спасојевић и генерални директор „ЈАТ“-а Саша Влаисављевић, који су и озваничили будућу, уверени смо и успешну сарадњу, између два велика српска колектива.

„Изузетно ми је драго што смо јачи за још једну познату компанију. „ЈАТ“ је некад био међу десет најуспешнијих светских авио-превозника, а Црвена звезда је била шампион света. Надам се да ће и наш нови пословни сарадник и пријатељ бити успешан као Звезда и да ћемо заједно јачати. Наша пословна стратегија је да уз себе вежемо компаније које имају национални предзнак, пошто је и Црвена звезда пре свега национални бренд“, изјавио је председник Спасојевић и нагласио да ће „ЈАТ“ сигурно имати користи од ове сарадње јер ће многи из велике навијачке армије црвено-белих сада летети њиховим авионима. „Иначе, кад путујем из патриотских разлога кад год могу то чиним „ЈАТ“-овим авионима, а сада за то има и разлог више“.

Господин Влаисављевић је рекао да крилатица „Све најбоље лети ЈАТ-ом“ сада добија и званичну потврду.

„ФК Црвена звезда има четири милиона навијача у Србији, милион у региону и још милион у нашој дијаспори. „ЈАТ“ је прошле године превезао 1,3 милиона путника, а ове године наш циљ је милион и по путника. Са Звездом ће то можда бити и надмашено. Иначе, ми смо стари пријатељи, пошто су у нашим авионима, приликом повратка Звездиних фудбалера са разних утакмица, често отварани шампањци и сечене слављеничке торте“, рекао је господин Влаисављевић и открио да је одувек био Звездин навијач. Зато се посебно обрадовао и црвено-белом дресу са бројем 11.

Детаљи и вредност уговора су, како је речено, пословна тајна, али чињеница да је „ЈАТ“ постао официјелни авио-превозник наших фудбалера јасно говори да ће црвено-бели на све будуће походе користити летелице националне компаније.

Претходни текстЖелимо лакшег противника у доигравању
Следећи текстТурнир на Бањици