Добар пласман реалност

25

Пауза није пуно оставила трага на ватерполисте Црвене звезде. Већ на старту Суперлиге црвено-бели су показали да висок пласман не би требало да дође у питање.

– Задовољни смо како су момци славили у Нишу (17:10). Мало смо се прибојавали како ће екипа одиграти након што је већина играча последњих неколико недеља провела раздвојена, махом испуњавајући своје репрезентативне обавезе. Нишлије су објективно слабије, али је познато да су нас у другом мечу у квалификационој групи баш намучили. Момци су озбиљно схватили меч и од старта су ствари биле на своме месту – темељно рапортира стални „инсајдер“ сајта СД Црвена звезда у стручном штабу ватерполо клуба Чедомир Драшковић.

Стартни бодови у Суперлиги, брзо ће бити заборављени јер изабраници Дејана Јововића тек треба да пронађу праву форму за други део првенства.
– Ниш је објективно слабији, али није за потцењивање, као уосталом и други ривали у Суперлиги. Потребно је одиграти још боље како би смирено остварили наше амбиције, а то је друго место – закључује Драшковић.

Претходни текстШампион у претквалификацијама
Следећи текстСлаба игра у одбрани