Јесењи шампион почео припреме

46

Наши рукометаши, освајачи јесење титуле, почели су припреме за пролећни део сезоне који креће наредног месеца, а у којем је циљ одбрана шампионског трона и освајање трофеја у купу.

– У Београду смо до 17. јануара када ћемо отићи у Кањижу где нас очекује најважнији део припрема, десетак дана жестоког рада. У играчком кадру нема промена у односу на јесењи део сезоне, као ни у амбицијама које су шампионске. Иначе, припреме смо почели слављем због тога што је наш тренер сарадник у првом тиму добио кћерку 31. децембра – истакао је тренер Ненад Краљевски и послао поруку навијачима:

– Позивам све да нас бодре у што већем броју на трибинама, а ми ћемо да се потрудимо да буде много прилика за радости у наредном периоду.

Повратак Ненада Перуничића је донео додатну снагу нашем тиму који је постао главни фаворит за круну у овој сезони.

– Црвена звезда мора увек да има исте амбиције, а то је борба за трофеје, без обзира ко игра. Играчи су имали паузу довољну да се одморе и да се ужеле рада, што нам је био циљ. Очекује нас веома тежак део сезоне. Практично, у првих месец и по дана пролећног дела може да буде одлучен нови шампион и зато не сме да буде ни тренутка опуштања. У том периоду се састајемо и са веома незгодном Металопластиком, која по мени има најбољи распоред и може да буде веома опасна, Колубаром која је доказала да је са разлогом у врху табеле, као и са Пролетером који је можда изгубио корак у трци за титулу, али ће се сигурно борити до краја – рекао је Перуничић.

Прошло је два месеца од повратка „Терминатора“ у наш рукомет.

– Лига је веома млада по годинама учесника и много је великих талената који морају да се задрже како би направили јако и озбиљно такмичење. Када је реч о мојим саиграчима, то су сјајни момци, талентовани, а пре свега радни што је веома битно. Чини ми се да су мојим доласком постали мало повученији, да су више гледали шта ја радим на терену, па нису давали максимум. Потрудићу се, а већ сам разговарао са њима, да играју како су играли, а ја сам онај који је ту да надогради игру, да им помогне саветима. Надам се да ће у другом делу сезоне у потпуности исказати квалитете које поседују.

Једна од легенди Црвене звезде је пожелео свима којима је црвено – бела боја на срцу да се и у 2008. години радују бројним успесима.

– Волите клуб, навијајте од срца за све екипе СД „Црвена звезда“ које је највећа породица у Европи. Помозите свима истинским бодрењем и у 2008. да се што боље пласирају у њиховим такмичењима, а нама да освојимо титулу.

Претходни текстОд старта максимално
Следећи текстЗа реванш против Рагузе