Ново ТВ издање Звездине ревије

31

Користимо још једну прилику да Вам пожелимо све најлепше у овој, олимпијској 2008. години и да Вас подсетимо – иако нам резултати истраживања показују да Вас на то више и не треба подсећати – да Вас као и сваког четвртка и вечерас у 19.15 на „СОС каналу“ чека ново издање својеврсне хронике дешавања у Спортском друштву Црвена звезда.

Шта Вас очекује у новој емисији „Звездине ревије“?

Наравно, увод је као и обично посвећен нашем највећем и најпопуларнијем клубу – Фудбалском. Подсетићете се како је било на промоцији Александра-Саше Јанковића, који је другог дана Божића потписао двоипогодишњи уговор са Вашим и нашим црвено-белима. Иначе, наши фудбалери већ сутра ујутро почињу припреме за наставак такмичења на два фронта. Бићемо на „Маракани“, снимићемо прозивку, жеље и амбиције наших асова и то ће бити један од прилога у нашој наредној емисији…

Камером смо забележили и прве победе, нажалост и прве поразе у Новој години… Највреднији су били кошаркаши, кошаркашице и одбојкашице: екипе Стевана Караџића и Драгомира Буквића уписале су „минусе“, док су Ратко Павличевић и девојке које води додале на свом конту још један плус.

А, пошто је вечерашња емисија у ствари други део празничног специјала, поред прилога са традиционалног међународног турнира „Звезда 07″ и приче о томе како су мачеваоци испратили стару годину, вечерас ћемо Вас подсетити и на остале наше асове који су током прошле године били најбољи међу најбољима и тако заслужили ласкави епитет Спортисте месеца нашег Спортског друштва.

Та ниска спортских бисера заокружиће се церемонијом избора Спортисте децембра, која ће се одржати у понедељак, али то је прича за други пут…

„Звездина ревија“ – 19.15 часова само на „СОС каналу“. Увек боља, садржајнија, богатија.

Претходни текстЈуниори на врхунском нивоу
Следећи текстЗвезда би Качара и Деспотовића