Ново ТВ издање Звездине ревије

38

Надамо се да сте у лепом, ведром и веселом расположењу дочекали Нову 2008. годину. Празници још трају, очекујемо и Божић и православну – српску Нову годину, па ће весеља бити још.

А, док се још одмарате, вечерас у уобичајеном термину и на уобичајеном месту – 19.15 часова на СОС каналу, можете да одгледате још једно телевизијско издање Звездине ревије.

Пошто је све око нас било у празничном руху и пошто су се у очекивању празника сви углавном бавили подсећањима шта се све дешавало у 2007. години, и ми смо Вам припремили специјалну емисију – боље речено две, у којима смо се осврнули који су то наши асови током протекле године понели ласкави епитет Звездиног спортисте месеца.

Дакле, у првом делу – у емисији која је на програму вечерас, моћи ћемо драги Звездаши да се још једном вратимо на црвено слово у календару српског спорта – 4. март, кад је Ваша и наша Звезда прославила 62. рођендан и прогласила најуспешније током године, али и да видимо све наше спортисте месеца од јануара до маја. Други део, од јуна до краја 2007. спремили смо Вам за наредну емисију.

Поред овог својеврсног прегледа традиционалне и веома успеле акције нашег Спортског друштва, у вечерашњој емицији моћи ћете још једном да видите како су Драган Шкрбић и остали рукометни мајстори из Генерације 96 у спектакуларном мечу у Пиониру, који су увеличале многе звезде светског рукомета, одиграли последњи, опроштајни меч. У тој екипи, која је нашем трофејном спорту донела три последње медаље са великих такмичења, поред Шкрбића играли су и многи други Звездаши: Ненад Перуничић, Игор Бутулија, Драган Перић, Жикица Милосавлљевић…

Звездина ревија – вечерас у 19.15 часова на СОС каналу!

Другачије и лепше од новогодишњег програма…

Претходни текстСрећу, успех, радост, здравље…
Следећи текстЛекић у Звезди