Новогодишњи коктел СД Црвена звезда

64

У Прес сали Спортског друштва Црвена звезда данас је одржан новогодишњи коктел на којем су бројни спортисти, тренери, чланови управа бројних клубова наше породице, чланови Управног одбора и пријатељи нашег друштва симболично испратили изузетно успешну 2007. и подигли чаше да би наздравили, сигурно смо, још успешнијој 2008. години.

Овом приликом, промовисан је и календар за наредну годину, чија је тема овог пута била једна од најлепших традиционалних акција – избор спортисте месеца СД Црвена звезда. Идеја која је имала за циљ промовисање колективног духа и слоге које влада у свим црвено-белим клубовима у протеклих годину и по дана показала се као пун погодак, па је и данас била „звезда водиља“ многим нашим асовима да дођу, подсете се успеха из године на измаку, али и међусобно друже.

Све присутне из наше велике спортске породице, као и друге госте и представнике медија, уводном речју поздравили су председник Скупштине СД Црвена звезда Александар Влаховић, председник Управног одбора Слободан Вучићевић, а дочекали су други чланови УО Александар Боричић, Топлица Спасојевић… затим генерални секретар Друштва Иван Тодоров, директор Звезда маркетинга Зоран Аврамовић, спортски директор и директор маркетинга нашег Фудбалског клуба Стеван Стојановић и Стефан Ивановић, као и многи други…

Међу бројним спортистима који су и током ове 2007. године бранећи црвено-беле боје бранили и част српског спорта били су и многи од најуспешнијих, они који су понели ласкави епитет лауреата у Избору за спортисту месеца СД Црвена звезда: Зорана Аруновић (стрељаштво), Ненад Беђик (веслање), Дејан Рибаћ и Ненад Боровчанин (бокс), Светлана Вишњић (мачевање), Милица Остојић (пливање), Драган Станковић и Ивана Исаиловић (одбојка), Драган Јовановић (кик-бокс)… Најлепши тренутак био је кад су наши награђивани асови потписали календаре за 2008. годину, а ми смо сигурни да ће њиховим „рукописима“ бити потписани и многи успеси, медаље и трофеји Црвене звезде и српских репрезентација у наредној, олимпијској години.

Претходни текстТадија најбољи тројкаш
Следећи текстОдбојкаши на финалном турниру